Despre noi


Initiativa creerii unui magazin online de articole populare si imbracaminte traditionala apartine unui grup de romani ardeleni dornici de promovare a valorilor culturale nationale romanesti.

La sugestia acestora, Schitul “Tuturor Sfintilor Romani” din localitatea Gradistea de Munte, jud. Hunedoara realizeaza in atelierul de croitorie si broderie al schitului: costume populare, ii traditionale, traiste artizanale cu ornamente traditionale romanesti, tricouri personalizate brodate.

In acest atelier se fac si vesminte preotesti, prapori, dvere si fete de masa, acoperaminte pentru Sfantul Altar si biserica, paramane si schime mari, semne de carte, invelitori pentru carti etc.

Preturile sunt in functie de material, croi si complexitatea broderiei.

Contact:

0765/723.232;  0765/769.790;  0733/549.671;  0737/648.249 

7 comentarii:

  1. Dumnezeu slavit in Sfanta Trreime sa va binecuvanteze lucrarea spre slava Sa in Romania si in lume! Ce frumoasa intreprindere! Aveti si tricouri barabetesti brodate national? Ioan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, se pot face si tricouri brodate national, puteti sa sunati la unul din numerele de tel pe care le gasiti la Contact si ne spuneti exact ce aveti nevoie

      Ștergere
  2. România este una dintre puținele țări din lume unde, în anii 2000, unii oameni de la sat încă mai poartă costume tradiționale și în zilele de lucru, nu numai cu ocazia anumitor sărbători. România se remarcă print-o varietate extraordinară de costume populare.
    DOAMNE AJUTA! sa nu uitam de unde am plecat si sa putem pastra traditia neamului romanesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua!

    Fiind un pasionat al costumelor populare am ajuns şi pe acest site.
    Nu am nimic cu nimeni, sunt ortodox convins, numai că nu ştiu dacă e bine ca în
    motivele naţionale cu care este decorat site-ul să apară, cumva mascat, şi simbolul
    zvasticii fasciste(care se ştie că este necreştin). Poate a scăpat şi nu este intenţionat dar cine se ocupă de site ar putea să scoată cumva acest simbol ( am postat-o la adresa http://asociatia11.files.wordpress.com/2014/03/semn.jpg ) din motive.
    În rest toate cele bune şi mă bucur că promovaţi aşa ceva.
    Doamne ajută!




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O fi zvastica necreştină, da, dar totuşi e a noastră, că e un motiv dacic mult mai vechi decât creştinismul... Căutaţi > svastica Cucuteni < şi o să fiţi surprins! Doamne-ajută tuturor, şi spor în toate bune!

      Ștergere
  4. ... Şi o vorbă mănăstirii care are site-ul de faţă: felicitări, o iniţiativă ATÂT de frumoasă, Doamne-ajută-vă! Mi-aţi bucurat dimineaţa! Diversificaţi continuu oferta, ca cei care au venit să mai vină şi să găsească ceva nou, tatonaţi de pildă terenul şi cu ii mai complexe, mai dense ca model, chiar dacă vor costa mai mult. Şi poate şi cu nişte sumane traditionale, din lână adevărată? Oferta lor pe net e încă neîndestulătoare! Poate o versiune a site-ului şi în engleză? Aproape că e modă internaţională, ia noastră. Spor, idei şi decizii bune, clienţi buni şi putere de muncă pentru promovarea românismului!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună ziua!
    E o inițiativă excelentă aceasta de a se menține tradiția veștmintelor brodate sau țesute manual cu motive decorative tradiționale. Da, svastica este un motiv arhaic foarte vechi, nu trebuie să ne gândim neapărat la simbolul adoptat de Hitler (în cazul simbolului nazist, vârfurile simbolului erau întoarse spre dreapta, nu ca aici). O mică mențiune: iile sunt bluze pentru FEMEI, cele pentru bărbați fiind CĂMEȘI. E bine să evităm confuzia. Să auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere